Test Page

Как да отслабна бързо?
Здравословно ли е бързото отслабване?
Може ли да се храним осъзнато? 

Естествено отслабване с Диета 159

Когато се говори за отслабване, основното нещо, което идва наум, е жестока диета, но тя може да доведе само до загуба на енергия и усещане за умора. Тази статия ще ви бъде полезна, ако искате да разберете как да отслабнете бързо и лесно. Неизбежна е промяната в ежедневието ви, ако искате това да се случи. Мнозина вярват, че ключът към отслабването е да се яде по-малко или да се прави някаква странна диета с причудливи ограничения. Нито един от тези подходи не е особено добър поради различни причини. Вместо да се яде по-малко или да се ограничим само до тесен набор от храни, далеч по-добре е да се храним осъзнато, така ще бъдем здрави и ще изглеждаме добре.

Затлъстяването и вариантите за отслабване по естествен път

Затлъстяването е растящ проблем в света днес. Все повече хора търсят вариант за отслабване по естествен път, за да избегнат предписването на медикаменти или спортуване по четири часа на ден. Много хора вече оцениха, че Диета 159 се явява точното решение.

Отслабването не става по-лесно с това. Тук няма да ви обещаем чудеса. Т.е. чудо има, но вие трябва да да участвате за да се случи. Това, което ще обещаем е, че след като видите резултатите никога повече няма да се върнете към неосъзнатото и неразумно хранене. Именно тук Диета 159 е уникална. След един или два курса вие ще се научите да чувате и разбирате организма си. С нея няма да ви гони вълчи глад, да ядете като прасе, да се опитвате да изядете слон (нe само защото не е прилично да се ядат слоновете). Действието на Диета 159 не е основано на мистерия или магия. То се обяснява просто: Диета 159 допринася за балансирането на организма в кратки срокове, което позволява вашият мозък да го чува по-добре. Изчезват онези вътрешни гласове, които казват „един чийз кейк преди сън няма да ти навреди” , „пица, паста, да разбира се, нима сте виждали дебел италианец?”

Тогава няма да се налага да се напрягате за да се въздържате да не изядете всичко, защото мозъкът ще „чува” добре организма и сам ще определя кога и колко, а огледалото и кантарът от своя страна ще ви покажат, че сте на прав път.

Първоначало храната Диета 159 не е замислена като средство за отслабване, а като средство за справяне с други здравословни проблеми, но като „страничен” ефект се забелязва значително намаляване на теглото и задържане на това състояние на организма продължително време.

Идеята и част от основните съставки са описани в древнокитайското гладуване БиГу.

Какво е БиГу

Бигу (опростен китайски: 辟谷; традиционен китайски: 辟穀; пинин: bìgǔ; мандарин: pi-ku; буквално: "избягване на зърна" т.е. ограничаване на храненето) е даоистка техника за гладуване, свързана с постигане на ксиан "трансцендентност; безсмъртие". Избягване на зърна е свързано с многолики китайски културни вярвания. Например, гладуването бигу е било често срещан лек за изгонване на санши 三尸 "Трите трупа", зловредни, ядящи зърна духове, които живеят в човешкото тяло (заедно с душите хун и по), докладват греховете на своя гостоприемник на небето на всеки 60 дни, като изпълняват и наказанието с болест и преждевременна смърт. Избягването на „зърна“ нееднозначно се тълкува да означава да не се ядат определени храни (зърнени храни, житни растения, Петте зърна, wugu, или основни хранителни продукти), или въобще да не се яде никаква храна (слънцехранене, пранохранене, или хранене с въздух). В историческия контекст на традиционната китайска култура, в рамките на която се е развила концепцията за бигу, съществува голямо символично значение, отдавано на поддържането на човешкия живот, онагледено в различни митове и легенди от древен Китай, както и в цялата последвала история. Концепцията за бигу, развита като реакция на тази традиция, както и в рамките на контекста на даоистката философия.

Източник: Wikipedia

Прости рецепти с Диета 159

14 дневен план за бързо отслабване с Диета 159. Необходими са ви 50 пакетчета или 5 кутии Диета 159.

1-3 дни: заменете закуската и вечерята, за да накарате тялото си да се настрои за диетата. Пийте 200 мл вода преди и след 159

4-10 дни: се хранете само с Диета 159, не приемайте други храни през тези 7 дни. Старайте се да пиете всеки ден по 3000 мл вода.

11-13 дни: яжте Диета 159 с някои меки храни, главно варени и приготвени на пара зеленчуци. Избягвайте да приемате сол, захар, сладкиши, месо, плодове и мазни храни, за да защитите възстановения си стомах. Не забравяйте, яжте по-малко сол.

Като цяло, един цял процес ще свали 4-8 кг, ако имате твърде много за сваляне, трябва да повторите този процес няколко пъти. Може да преминавате по един диетичен план всеки месец.

Диета 159 не предизвиква странични ефекти, но ако все пак в течение на курса почуствате дискомфорт или влошаване на здравословното състояние е добре да се консултирате с лекар. Също така ако имате алергии или непоносимост към някоя от съставките на Диета 159 е добре да се консултирате с личния си лекар.

Ако не желаете да отслабнете бързо, можете да замените закуската и вечерята всеки ден в продължение на 14-30 дни.

Като допълнителен резултат може да получите и следните ползи:

Раздразненият ви стомах се облекчава;

Кожата се изчиства;

Сънят се подобрява;

Нормална менструация;

Акнето на лицето намалява;

Някои потенциални болести изчезват и т.н.

Можете да споделите с други вашия път към доброто здраве.

Избягвайте алкохола по време и след курс с Диета 159.