Как Диета 159 билки помага за справяне с някои заболявания

 

Може  ли храната да лекуват болести?

ДА.

Храненето може ли да лекува различни упорити болести?

По-скоро неправилното и безотговорно хранене е причина за много заболявания и е логично с подобряване на храненето тези заболявания да бъдат облекчени и преодолени.

Сърдечното здраве, мозъчна тромбоза, високо кръвно, подагра и много още трудно поддаващи се на лечение заболявания може да бъдат излекувани по прост начин – яденето. Важно е какво ядем, колко ядем, кога ядем, как ядем.

 

Какво e Диета 159 билки

 


Придобитите неправилни хранителни навици станаха причина за отключването на много заболявания и алергии.

Диета 159 билки предлага естествен и природосъобразен начин за възстановяване на нормалния ритъм на живот, подсилвайки вашия метаболизъм и записвайки нов „код на хранене“ в организма ви.

Диета 159 билки не е поредното „вълшебно хапче“,което обещава чудеса. Тя не потиска центровете на мозъка, отговарящи за глада. Напротив, тя добавя протеини, минерали, микроелементи, ненаситени мастни киселини, липсващи в ежедневната ни диета. С приемането й се намалява рискът от сърдечни заболявания, затлъстяване, хипертония, диабет тип 2. Тя подпомага детоксикацията на организма, осигурява енергия и подобрява състоянието на вътрешните органи.

Диета 159 билки е особено ефективна за намаляване на телесната маса или казано просто отслабване. Диета 159 билки е подходяща за вегетарианци, в нея няма животински продукти.

Формулата на Диета 159 билки е създадена с цел да активира способноста на организма да се самовъзстановява, самолекува, което я прави уникална. Нейните 159 органични съставки включват  пълнозърнести храни, ядки,семена, водорасли и цветове. Всички те перфектно илюстрират концепцията за „диверсификация на храната“.


 

Как Диета 159 билки въздейства на пет от основните вътрешни органи?

 Храненето и процесите в човешкия организъм са сложни процеси, които са обект на множество научни изследвания. Тук ще ви предложим просто и схематично обяснение базирано на цветовете на храните и тяхното въздействие върху основните органи.

Диета 159 билки съдържа храни в пет цвята, които кореспондират с пет от основните вътрешни органи: червени храни за сърцето, жълти – за далака, зелени - за черния дроб, черни – за бъбреците и бели - за белите дробове.

 

Основни органи диета 159

 

 Червени или „огнени“ храни за сърцето: червен пипер, червен боб, сладък картоф, морков, червени фурми, домати, глог, ягода.

 

Консумирането на повече червени храни може да предотврати настинки, да подобри качеството и количеството на кръвта, затова е по-подходящо за физически слаби хора, такива с анемия, сърцебиене, студени крайници, слабост на ръцете и ходилата и с други подобни симптоми.

 


 Жълти храни - в помощ на далака: соя, репей, грудки, ечемик, див лук, тиква, ябълки, царевица и други

 

Жълтата храна е най-подходяща за защита на далака и стомаха, така че трябва да знаем какво и как да ядем, за да ги защитим.

В същото време жълтата храна стимулира нервите и активира енергията, като помага на концентрaцията и улесняването на учебния процес. Особено полезно, когато се консумира за закуска.

 

Зелени храни - за черния дроб: зеле, спанак и др. Те съдържат хлорофил и много витамини.

 

 

Зелените храни, включително зелени зеленчуци и плодове, са основният източник на витамини, с основния ефект на активиране на стомаха, стимулиране на растежа, детоксикация.

Зелените храни са полезни не само за чернодробна циркулация, но и за облекчаване на умората и облекчаване на чернодробното натоварване.

 

Черни храни - полезни за бъбреците: черен боб, черен ориз, черен сусам, черни гъби, морски водорасли.


 

Бъбреците играят жизненоважна роля в секретирането на хормони, които са важни за поддържане на нашето кръвно налягане в норма за производството на червени кръвни тела. Черните храни са най-очевидно ефективни за предотвратяване на бъбречни заболявания, за лечение на сърдечно-съдови заболявания и забавяне на стареенето.

Съдържащите меланин храни също спомагат за подобряване на метаболизма на бъбреците и функцията на сексуалната система.

 

Бели храни - ползи за белите дробове: сладък картоф, бял боб, пъпеши, круши, бяла ряпа, бели гъби, корен лотос, лилия, оризови спагети, тофу, карфиол, бамбукови издънки, сладък картоф и др.

 


 

Хората, които имат слаби бели дробове, трябва да се хранят с повече бели храни, за да подобрят антиалергичните и противовъзпалителните си функции.

 


Защо храната Диета 159 може да помага при борба с повечето болести?


Когато всеки орган е добре балансиран за поемане на хранителни вещества, тялото ще бъде естествено здраво. Всеки трябва да яде храна, но консумирането на правилната храна е най-добрият избор.

- Диета 159 билки се състои от 159 вида съставки според предписанията, които имат терапевтична функция.

-Диета 159 билки  е изцяло естествена алкална храна, която може бързо да коригира киселинната среда.

- Консумирайте 1-2 торбички дневно, за да покриете хранителните потребности на тялото.

- Активирайте самооздравителните функции на тялото си, като  в продължение на седем дни се храните с Диета 159, Така ще активирате самооздравителната система на тялото, която ще възстанови и постави в кондиция вътрешните органи.

Диета 159 билки  е подходяща, когато желаете детоксикация на организма или намаляване на теглото.