Бързо и лесно отслабване с Диета 159 билки

Диета 159 билки е изцяло натурална храна, вегетариански продукт произведена от растения без животински продукти, без консерванти, овкусители и други химикали. Пълното съдържание може да видите на официалния сайт на продукта Diet159.com

Диета 159 билки предлага естествен и природосъобразен начин за възстановяване на нормалния ритъм на живот, подсилвайки вашия метаболизъм и записвайки нов „код на хранене“ в организма ви.

Отслабване с Диета 159

Диета 159 билки може да закупите с 10% отстъпка до 15 Април с код zajenata на www.diet159.com

Диета 159 не е поредното „вълшебно хапче“,което обещава чудеса. Тя не потиска центровете на мозъка, отговарящи за глада. Напротив, тя добавя протеини, минерали, микроелементи, ненаситени мастни киселини, липсващи в ежедневното ни хранене, което помага за справяне с един от основните проблеми – преяждането. Диета 159 билки способства за намаляване на рискът от сърдечни заболявания, затлъстяване, хипертония, диабет тип 2. Тя подпомага детоксикацията на организма, осигурява енергия и подобрява състоянието на вътрешните органи.

Диета 159 билки

Диета 159 билки е особено ефективна когато желаете да отслабнете, съдържа изцяло растителни продукти и е подходяща за вегетарианци.

Формулата на Диета 159 билки е създадена да активира способността на организма да се самовъзстановява. Нейните 159 органични съставки включват повече от 30 вида естествени продукти – пълнозърнести храни, ядки,семена, водорасли и цветове. Всички те перфектно илюстрират концепцията за диверсификация на храната.

Как Диета 159 въздейства на пет от основните вътрешни органи?

Храненето и усвояването на храната в човешкия организъм е сложен процес, който е обект на множество научни изследвания. Храненето е основен източник на енергия. Чрез храненето се поддържат и основните човешки органи - стомах, черен дроб, бял дроб, бъбреци и далак, участващи в този процес. Храненето има голямо значение за нашите усещания и емоции. Именно тук е един от големите проблеми. С цел постигане на добри печалби, съвременната индустрия е разработила множество техники за влияние върху усещането за глад, както и от удоволствието от храненето. Голяма част от тях са в основата на преяждането и нездравословното хранене.

Тук ще ви предложим просто и схематично обяснение базирано на цветовете на храните и тяхното въздействие върху основните органи.

Диета 159 билки съдържа храни в пет цвята, които кореспондират с пет от основните вътрешни органи: червени храни за сърцето, жълти –за далака, зелени-за черния дроб,черни – за бъбреците и бели-за белите дробове.

Червени или „огнени“ храни за сърцето: червен пипер, червен боб, сладък картоф, морков, червени фурми, домати, глог, ягода.

Консумирането на повече червени храни може да предотврати настинки, да подобрява качеството и количеството на кръвта, затова е по-подходящо за физически слаби хора, такива с анемия, сърцебиене, студени крайници, слабост на ръцете и ходилата и с други подобни симптоми.

Жълти храни-в помощ на далака: соя, репей, грудки, ечемик, див лук, тиква, ябълки, царевица и други.

Жълтата храна е най-подходяща за защита на далака и стомаха. В същото време жълтата храна стимулира нервите и активира енергията, като помага на концентрaцията и улесняването на учебния процес. Особено полезно, когато се консумира за закуска.

Зелени храни-за черния дроб: зеле, спанак и др. Те съдържат хлорофил и много витамини.

Зелените храни, включително зелени зеленчуци и плодове, са основният източник на витамини, с основния ефект на активиране на стомаха, стимулиране на растежа, детоксикация.

Зелените храни са полезни не само за чернодробна циркулация, но и за облекчаване на умората и облекчаване на чернодробното натоварване.

Черни храни - полезни за бъбреците: черен боб, черен ориз, черен сусам, черни гъби, морски водорасли.

Бъбреците играят жизненоважна роля в секретирането на хормони, които са важни за поддържане на нашето кръвно налягане в норма за производството на червени кръвни клетки. Черните храни са най- ефективни за предотвратяване на бъбречни заболявания, за лечение на сърдечно-съдови заболявания и забавяне на стареенето.

Съдържащите меланин храни също спомагат за подобряване на метаболизма на бъбреците и функцията на половата система.

Бели храни - ползи за белите дробове: сладък картоф, бял боб, пъпеши, круши, бяла ряпа, бели гъби, корен лотос, лилия, оризови спагети, тофу, карфиол, бамбукови издънки, сладък картоф и др.

Хората, които имат слаби бели дробове, трябва да се хранят с повече бели храни, за да подобрят антиалергичните и противовъзпалителните си функции.

Отслабване с Диета 159

Когато говорим за загуба на тегло, първото нещо, което идва на ум, е строгата диета. За съжаление, това може само да доведе до загуба на енергия и чувство на умора. Режимът с Диета 159 билки ще ви води по пътя към здравословното отслабване.

За да започнете да отслабвате, трябва да направите някои промени в начина си на живот. Не самата диета, а психологическите ограничения които тя налага, ни пречат да спечелим войната с кантарчето. Диета 159 билки предлага решение, което нежно въвежда промените в нашите хранителни навици, без да поставя тялото и ума ни в стресова ситуация.

Диета 159 билки ни учи как да правим осъзнат, здравословен избор на храна, вместо да ограничаваме нейното разнообразие. Тъй като затлъстяването се е превърнало в глобален проблем, мнозина смятат, че Диета 159 билки е най-доброто природно решение.

Загубата на тегло не е лесна задача. Диета 159 няма да ви обещае чудо. Е, чудо има, но вие сте главните герои в тази битка. След един или два курса ще се научите да чувате и разбирате тялото си. С Диета 159 няма да бъдете изтощени от глад. Тя не се основава на мистерия или магия. Тя просто допринася за баланса на тялото за кратък период от време.

Диета 159 обещава, че след като видите резултатите, никога няма да се върнете към несъзнателното и неразумно хранене. В това е уникалността на тази храна.

Първоначално, Диета 159 билки не е била предвидена, като средство за отслабване, а като средство за справяне с други здравословни проблеми. Открита като страничен ефект, намаляването на телесното тегло без йо-йо ефект допринася за популяризирането на храната Диета 159 билки по целия свят.

Идеята и някои от основните съставки са описани в древния китайски пост на Би Гу

Какво е БиГу

Бигу (опростен китайски: 辟谷; традиционен китайски: 辟穀; пинин: bìgǔ; мандарин: pi-ku; буквално: "избягване на зърна" т.е. ограничаване на храненето) е даоистка техника за гладуване, свързана с постигане на ксиан "трансцендентност; безсмъртие". Избягване на зърна е свързано с многолики китайски културни вярвания. Например, гладуването бигу е било често срещан лек за изгонване на санши 三尸 "Трите трупа", зловредни, ядящи зърна духове, които живеят в човешкото тяло (заедно с душите хун и по), докладват греховете на своя гостоприемник на небето на всеки 60 дни, като изпълняват и наказанието с болест и преждевременна смърт. Избягването на „зърна“ нееднозначно се тълкува да означава да не се ядат определени храни (зърнени храни, житни растения, Петте зърна, wugu, или основни хранителни продукти), или въобще да не се яде никаква храна (слънцехранене, пранохранене, или хранене с въздух). В историческия контекст на традиционната китайска култура, в рамките на която се е развила концепцията за бигу, съществува голямо символично значение, отдавано на поддържането на човешкия живот, онагледено в различни митове и легенди от древен Китай, както и в цялата последвала история. Концепцията за бигу, развита като реакция на тази традиция, както и в рамките на контекста на даоистката философия.

Източник: Wikipedia

Пости с Диета 159 билки

Естествено отслабване с Диета 159

Диета 159 билки не съдържа никакви животински продукти. Тя е изцяло вегетарианска храна и може да бъде използвана по време на пости, а също така и постите да са изцяло базирани на Диета 159 билки

Лесни диетични режими с Диета 159

14 дневен план за здравословно отслабване и регулиране на метаболизма с Диета 159. Необходими са ви 50 пакетчета или 5 кутии Диета 159.

1-ви-3-ти ден: заменете закуската и вечерята, за да накарате тялото си да се настрои за диетата. Пийте 200 мл вода преди и след 159.

4-ти-10-ти ден: Хранете се само с Диета 159, не приемайте други храни през тези 7 дни. Старайте се да пиете всеки ден по 3000 мл вода.

11-ти-13-ти ден: Приемайте Диета 159 с някои меки храни, главно варени и приготвени на пара зеленчуци. Избягвайте да приемате сол, захар, сладкиши, месо, плодове и мазни храни, за да защитите възстановения си стомах. Не забравяйте, яжте по-малко сол!

В рамките на 14 дни обикновено се свалят от 4-8 кг.Повторете процеса няколко пъти до достигане на желаните резултати с пауза от 2 седмици между всеки.

Ако искате да се насладите на здравословните ефекти на Диета 159 за по-дълъг период, заменете закуската и вечерята с Диета 159 билки за 14-30 дни.

Наблюдавани допълнителни ефекти на режима:

Облекчение на раздразнен стомах;

Изчистване на кожата;

Подобряване на съня;

Нормализиране на менструацията;

Намаляване на акнето.

Също така, Диета 159 билки помага със справяне с:

Подагра

Псориазис

Себорея

Високо кръвно

Висока кръвна захар

Артрити

Затлъстял черен дроб

Радикулит

Дископатия и др.

Диета 159 билки не предизвиква странични ефекти, но ако все пак в течение на курса почувствате дискомфорт или влошаване на здравословното състояние е добре да се консултирате с лекар. Също така, ако имате алергии или непоносимост към някоя от съставките на Диета 159, отново се обърнете към вашия лекар.

По време на режима и веднага след него е желателно да не употребявате алкохол.

Споделете вашето магическо пътуване с Диета 159 билки към по-доброто АЗ с вашите семейство и приятели.